Регіональний конкурс малюнка «HealthyЇжа»

ВСІМ ПРИХИЛЬНИКАМ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ!!!

Запрошуємо Вас до участі у Регіональному конкурсі малюнка «HealthyЇжа», що проводиться серед здобувачів освіти Харківської області з метою популяризації культури харчування, формування усвідомленого ставлення до власного здоров’я та відповідальної поведінки, активізації творчої діяльності вчителів і учнівської молоді.

Умови проведення конкурсу регіонального конкурсу малюнка «HealthyЇжа» серед здобувачів освіти КЗ «Солоницівська гімназія «Перлина»» у 2021 році:

І. Загальні положення

1.1. Регіональний конкурс малюнка «HealthyЇжа» (далі – Конкурс) проводиться серед здобувачів освіти Харківської області з метою популяризації культури харчування, формування усвідомленого ставлення до власного здоров’я та відповідальної поведінки, активізації творчої діяльності вчителів і учнівської молоді.

1.2. Координацію та організаційно-методичне забезпечення проведення Конкурсу здійснює Комунальний вищий навчальний заклад «Харківська академія неперервної освіти».

ІІ. Організація та проведення Конкурсу

2.1. Конкурс проводиться протягом вересня-жовтня 2021 року.

2.2.Учасники подають роботи до організаційного комітету Конкурсу (до 1 жовтня 2021 р.). Підбиття підсумків Конкурсу – до 16 жовтня 2021 р.

2.3. У Конкурсі беруть участь діти та підлітки 7-16 років за категоріями:

І вікова категорія – 7-10 років;

ІІ вікова категорія – 11-16 років.

2.4. Участь у Конкурсі є добровільною.

2.5. На Конкурс приймаються індивідуальні роботи.

2.6. На Конкурс подаються малюнки у довільній графічній, живописній формах. Матеріали та техніка виконання не обмежуються.

2.7. Роботи непотрібно оформляти рамкою, паспарту, наклейками тощо.

2.8. На зворотному боці кожної конкурсної роботи необхідно зазначити в друкованому вигляді українською мовою: назву роботи; повне ім’я та прізвище автора; вік автора на момент виконання роботи; назва закладу освіти; прізвище та ім’я вчителя-керівника; контактний телефон.

2.9. Малюнки, які не відповідають умовам, що визначені цим Положенням, та з неповними відомостями про автора не братимуть участі у Конкурсі. Роботи, подані на Конкурс, не повертаються.

ІІІ. Визначення кращих робіт

3.1. Конкурсні роботи оцінюються за такими критеріями:

– тематична відповідність та повнота розкриття визначеної теми;

– втілення творчої ідеї та задуму автора (не допускається копіювання, запозичення);

– оригінальність композиційного рішення та якість виконання;

– ступінь самостійності автора під час виконання роботи, індивідуальність і креативність творчого задуму.

3.2. З метою забезпечення об’єктивності та неупередженості до оцінювання поданих на Фестиваль робіт залучаються експерти з представників КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти», науково-педагогічних працівників інших закладів освіти Харківської області.

3.3. Роботи оцінюються за кожним критерієм від 0 до 10 балів.

3.4. Загальний бал оцінювання кожної роботи є сумою середніх арифметичних балів, виставлених експертами в оціночних листах за кожним критерієм. Максимальна оцінка за роботу – 40 балів. Загальний бал фіксується оргкомітетом у протоколі оцінювання робіт Конкурсу.

3.5. Переможці Конкурсу визначаються на підставі протоколу оцінювання робіт за такою відповідністю балів: ІІІ місце – 35-36 балів; ІІ – 37-38 балів; І місце – 39-40 балів.

3.6. Офіційне оприлюднення результатів Конкурсу відбудеться 16 жовтня 2021 року в Всесвітній день здорового харчування на офіційних веб-сайтах Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти», у засобах масової інформації.

Довідки за телефоном: 0953829410 - заступник директора з виховної роботи Пархоменко Вікторія Володимирівна.

Кiлькiсть переглядiв: 148

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.